Din kundvagn är tom

 

Polk Reserve en ny högtalarserie från Polk Audio

bild till Polk Reserve en ny högtalarserie från Polk Audio

Polk Audio har lanserat en ny serie högtalare som de benämner Reserve. I serien finns allt från stativhögtalare till atmosmodell. Toppmodellen R700 kostar ca. 22.000:-. I serien hämtas inspiration från Legend-serien. Flera av modellerna finns i både svart och vitt utförande.



Reserve och Legend

Polk Audio använder många av Legend-seriens tekniker för att lansera den billigare Reserve-serien. Till exempel hittar vi mellanregister turbinkonerna som fått sitt speciella utseende för att förbättra akustikegenskaperna för elementet och behåller konens form över hela frekvensregistret. Förutom att formen hos elementet ändrats så har de även använt en speciell materialkomposition för konen, eller som de kallar det "foam core polymer injection cone" vilket är en form av sandwich-konstruktion hos elementet. Detta ger att elementet kan spela ganska högt upp i frekvensregistret utan missljud.



Reserve-serien har även en diskantlösning som de kallar Pinnacle-tweeter vilket ska ge mindre problem med missljud från break up modes.



Reserve-seriens basport

I Polk Reserve serien har vissa modeller utrustats med en basport som de kallar Power Port 2.0. Power Port 2.0 säger de ger lägre turbulens genom att de omdesignat porten och basröret. I porten är en påle placerad i mitten och den använder vad Polk kallar, Eigentone Filters, dessa är placerade på väl utvalda ställen för att reducera blåsljud från porten. Denna lösning finns på R600 och R700 golvhögtalarna.



Köp Polk Reserve hos Hembiobutiken




Populära högtalare hos Hembiobutiken