Din kundvagn är tom

EverSolo DMP-A8 - Förhandsboka nu!

bild till EverSolo DMP-A8 - Förhandsboka nu!

Det har gått rykten en tid om en lite tyngre modell av den omåttligt populära musikstreamern EverSolo DMP-A6. Det visade sig mycket väl stämma och nu i december släpps det nya tillskottet DMP-A8.

Streamer/DAC/DAP och försteg i referensklass

Vid första anblicken liknar DMP-A8 sina mindre syskon ganska mycket och bjuder på samma fina streamingstöd, har en likadan 6 tum stor anpassningsbar färgdisplay och chassi i aluminium, men synar man den lite mer noggrant upptäcker man rätt fort att det hänt en hel del saker här, såväl externt som internt.



Chassit är större och har en bredd på 381 mm jämfört med 270 mm på DMP-A6, det sitter dubbla nätaggregat i den, anslutningsstödet har utökats och erbjuder nu även analoga balanserade (XLR) och obalanserade ingångar (RCA), de optiska och koaxiala digitala ingångarna har dubblerats och EverSolo har även adderat en HDMI-port med stöd för ARC (ljudretur via HDMI).



Komponentvalet internt har uppgraderats ordentligt och bjuder på bland annat en högprecisions R2R fullt balanserad analog volymkontroll som eliminerar distortion och brus i den analoga signalen. De dubbla D/A-omvandlare kommer från AKMs flaggskeppsserie Velvet Sound - Verita, vilket borgar för en högkvalitativ digital till analog omvandling.



EverSolo har även implementerat en kraftfull DSP med bland annat PEQ, FIR filter och HPF/LPF vilket erbjuder ännu större flexibilitet och kontroll över din musik.



Det svenska priset är inte spikat än och så fort vi får reda på detta kommer vi göra DMP-A8 beställningsbar på vår hemsida.
För dig som vill veta mer om DMP-A8 redan nu rekommenderar vi att ta en titt på EverSolos egna hemsida

Om du vill kan du anmäla ditt intresse för EverSolo DMP-A8 genom vårt kontaktformulär nedan. Vi kommer då återkoppla till dig så fort varan är beställningsbar.