Din kundvagn är tom

Ny hörlursförstärkare och Bluetooth-mottagare från iFi Audio

Senast ändrad: 2024-06-27

Uppgraderingen av iFi Audios ZEN-familj fortsätter och nu har turen kommit till hörlursförstärkaren ZEN CAN 3 och den kombinerade Bluetooth-mottagaren/sändaren ZEN Blue 3.

Uppdaterade versioner av ZEN CAN och ZEN Blue

De kompakta produkterna i iFi Audios ZEN-serie har varit mycket uppskattade för sin höga prestanda som i många fall har kunnat konkurrera med betydligt mycket dyrare produkter från andra tillverkare.

ZEN CAN 3 - kraftfull hörlursförstärkare

ZEN CAN 3 är hörlursförstärkaren i serien som jämfört med sin föregångare fått ny och mer exklusiv design, blivit ännu kraftfullare (2.000 mW @ 64 ohm), fått stöd för den nya mikrohögtalarteknologin xMEMS samt fått nya EQ-lägen för film och gaming.

Den enastående klarheten i ZEN CAN 3 omsluter dig med ren, oförvanskad känsla. Upplev varje nyans, från en krackelerande röst och körens crescendo till pianots försiktiga viskning – allt återges med imponerande precision. ZEN CAN 3 gör sena lyssningsstunder magiska med sin förmåga att enkelt driva hörlurar, från xMEMS-baserade IEMs (In Ear Monitors) till avancerade planarmodeller, och levererar upp till 2.000mW uteffekt genom samma Klass A-kretsar som i iFi Audios flaggskepp iCAN Phantom.

Stäng ute världens kaos med iFi Audios nya analoga EQ-lägen, som ger dig fullständig fördjupning under intensiva spel- och filmmaraton.



ZEN Blue 3

När ZEN Blue v2 kom blev den omedelbart en succé tack vare dess höga ljudkvalitet och prestanda med t.ex stödet för aptX HD och möjligheten att använda den som en transport till en ännu finare DAC. Med ZEN Blue 3 steppar iFi Audio upp sin Bluetooth-mottagare ganska rejält och utöver den omarbetade designen kan du även skicka ut ljud via Bluetooth, använda den som en DAC för dina externa källor och har ett ännu bättre formatstöd.

Den trådbundna världen förändras. Där kablar en gång var dominerande, håller Bluetooth-ljud nu på att etablera sig, och med framväxten av förlustfritt Bluetooth-ljud är klyftan mellan trådbundna och trådlösa audiofila alternativ mindre än någonsin.

ZEN Blue 3 sammanför dessa två världar på ett imponerande sätt. Genom att bygga vidare på den stora framgången med ZEN Blue-serien har iFi Audio tagit allt som gjorde dem enastående och utmanat sig själva att göra ännu mer.

Att lägga till aptX Lossless var iFi Audios "lilla steg". Deras "gigantiska steg" kom när de även integrerade USB DAC-funktion och Bluetoothsändare. Med tillgång till USB, optiska, koaxiala och till och med analoga ingångar finns det nu fler sätt än någonsin att ansluta till musiken du älskar, samtidigt som du njuter av friheten med trådlöst högupplöst ljud.


iFi Audio ZEN CAN 3 och ZEN Blue 3 köper du här hos Hembiobutiken




Skrivet av Erikwelin 2024-06-27
Senast ändrad: 2024-06-27


Visad 2.253 gånger