Din kundvagn är tom

Hörlurar från Cambridge Audio

Senast ändrad: 2024-07-26

Nu lanserar brittiska Cambridge Audio två nya hörlurar, in-ear och on-ear, med deras klassiska signaturljud

Melomania P100 over-ear

Precis som alla andra produkter från Cambridge har P100 utformats, finjusterats och utvecklats vid deras egen musikanläggning och huvudkontor, Melomania, i London av samma engagerade team som skapat deras prisbelönta hi-fi-utrustning.

P100 har specialanpassade 40 mm trelagers element med neodymmagneter, som har kombinerats med Klass AB-förstärkning vilket används i Cambridges hyllade CX Series Hi-Fi-förstärkare, vilket ger enastående ljudkvalitet med djup, kontrollerad bas, realistiska röster och klar diskant.

För att denna kombination av premiumelement och förstklassig förstärkning ska kunna nå sin fulla potential, är P100 utrustad med Qualcomms Snapdragon Sound med aptX Lossless trådlös teknik. Detta möjliggör trådlös uppspelning i CD-kvalitet utan förlust av komprimering. Den aktiva brusreduceringen (ANC) erbjuder tre olika inställningar för att ge den bästa användarupplevelsen.



Melomania M100, in-ear

Melomania M100 bygger på över 50 års ljudexpertis och en passion för musik som resulterade i den prisbelönta Melomania 1+. Denna expertis har lett till enastående ljud från noggrant inställda premiumelement och HiFi-förstärkning av Klass AB.

Cambridges ingenjörer i London har dessutom lyckats få in en imponerande batteritid på 10 timmar, som kan förlängas till hela 16 timmar med brusreduceringen avstängd. Detta säkerställer att den uppslukande lyssnarupplevelsen förblir oavbruten, oavsett om det gäller en flygresa, en lång pendling eller en intensiv arbetsdag.

Cambridge Audio är unika i sin bransch – de är inte bara akustikingenjörer, utan genuina musikälskare. Allt de gör är Made By Music, och dom strävar efter att skapa en känslomässig koppling mellan lyssnare och deras favoritlåtar. Deras kärlek till musik driver utvecklingen av Cambridge-ljudet, vilket avslöjar nya detaljer och erbjuder en bredare och mer uppslukande ljudbild, med en bas som är både kontrollerad och kraftfull utan att vara överdriven.



Melomania P100 och M100 köper du här hos Hembiobutiken





Skrivet av Erikwelin 2024-07-26
Senast ändrad: 2024-07-26


Visad 1.404 gånger