Din kundvagn är tom

Klipsch soundbar med Dirac Live presenterad!

Senast ändrad: 2024-09-04

Amerikanska Klipsch har precis gått ut med nyheten om att de släpper en större soundbar i deras Flexus Core-serie. Flexus Core 300 kommer ha stöd för Dolby Atmos och DTS:X samt är världens första soundbar med kalibreringssystemet Dirac Live!

Soundbar med Dolby Atmos och Dirac Live!

Klipsch har introducerat sin nya flaggskeppsljudlimpa, Flexus Core 300, som erbjuder Dolby Atmos-uppspelning och är först i världen med att stödja kalibreringsystemet Dirac Live.

Soundbaren är 5.1.2-kanals med stöd för de objektbaserade ljudfomaten Dolby Atmos och DTS:X samt har HDMI passthrough med 8K-stöd. Den är också utrustad med Bluetooth, USB-C, digital optisk anslutning, subwooferutgång och Wi-Fi med kompatibilitet för Apple AirPlay, Google Cast, Spotify och Tidal Connect.

Svenska Dirac Live är ett populärt kalibreringsprogram av hög kvalitet för audiofiler och hembioentusiaster, och Flexus Core 300 levereras med en licens och en mikrofon för detta ändamål.

Flexus Core 300 har ett 54 tum (1425 mm) brett träkabinett som är bestyckat med 2.25-tums element: två uppåtriktade, två som riktar ljudet åt sidorna och fyra som riktar ljudet framåt. Soundbaren innehåller även fyra inbyggda 4-tums baselement.



Flexus Core 300 är kompatibel med de kommande surroundhögtalarna Surr 200 och den nya 12-tums basen Sub 200, samt med befintliga tillbehör, för användare som vill uppgradera sina system i framtiden.

De svenska priserna är inte satta än och förväntad säljstart blir vid slutet av året.


Skrivet av Erikwelin 2024-09-04
Senast ändrad: 2024-09-04


Visad 409 gånger