Din kundvagn är tom

XGIMI släpper nya projektorer

Senast ändrad: 2024-09-06

XGIMI är ett relativt nytt märke för den svenska marknaden men har på kort tid etablerat sig som en aktör att räkna med. Nu äntligen är det premiär för XGIMI Aura 2 och MoGo 3 Pro, två projektorer som redan belönats med det prestigefyllda EISA Awards 2024/2025 för bästa UST-projektor respektive bästa portabla projektor!

XGIMI Aura 2 - Laser-TV

Aura 2 är en Ultra Short Throw-projektor, eller Laser-TV som de populärt även kallas, och ersätter den populära Aura. Det är inga små förändringar som gjorts utan vi pratar om en helt ny projektor där det mesta förändrats till det bättre. Klart mycket snyggare och kompaktare design som bättre smälter in i ett modernt hem, ny hybridljuskälla (Dual Light 2.0) med högre ljusstyrka (2.300 ISO Lumen mot 1.800), kortare kastavstånd, stöd för Dolby Vision och IMAX Enhanced (Premium HDR-format), XGIMIs intelligenta installationssystem ISA 5.0 och mycket mer.



MoGo 3 Pro - ultrakompakt projektor

MoGo 3 Pro är en ultrakompakt och portabel Full-HD projektor som kan användas i både hemmet eller på resande fot. Med upp till 450 ISO lumen i ljusstyrka, flera intelligenta funktioner för enkel installation, Google TV smart-TV med certiferad Netflix och Chromecast samt inbyggt högtalarsystem streamar du enkelt dina favoritfilmer eller serier. Har du tröttnat att titta på film kan du även använda MoGo 3 Pro som en trådlös Bluetooth-högtalare.



XGIMI Aura 2 och MoGo 3 Pro köper du hos Hembiobutiken






Skrivet av Erikwelin 2024-09-06
Senast ändrad: 2024-09-06


Visad 330 gånger