Din kundvagn är tom

 

Halloween-erbjudande på popcornmaskin!


Fira Halloween med en rysligt god twist i år!
Vår popcornmaskin Big Bambino kommer att förvandla ditt Halloweenfirande till något extra speciellt. Tänk dig att servera nypoppade, varma, knapriga och smarriga popcorn medan spöklika skuggor dansar runt och skratt och skrämsel är i luften. Det är den perfekta festprylen för att göra din Halloween minnesvärd!

Popcornmaskinen ger dig den autentiska smaken och doften av biografpopcorn, vilket gör att dina gäster verkligen känner sig som stjärnor på den blodröda mattan.

Köp nu för leverans innan Halloween!





Halloweentips på blodröda och knapriga popcorn!


Tänk dig en riktigt kuslig Halloween med våra rödfärgade popcorn! De är inte bara ett läckert snacks utan även en perfekt dekoration till din spökiga kväll. Popcornen är täckta i en blodröd karamellsirap, som får dem att sticka ut bland pumpor, spindelväv och spöken. Servera dem i en skål omgiven av Halloween-dekorationer, och de blir en snack-hit som både smakar och ser ut som en del av en skrämmande fest.
Det här receptet är det perfekta tillägget till din Halloween-filmkväll eller fest. Vågar du smaka på dessa "blodiga" popcorn?



Ingredienser:

1 portionsförpackning från Great Northern Popcorn (vanligtvis innehåller den popcornkärnor, olja och salt)
1 dl socker
1 dl vatten
Röd karamellfärg (efter önskad intensitet)

Instruktioner:


Poppa popcornen:

Följ anvisningarna på din Great Northern Popcorns portionsförpackning för att poppa popcornen. Vanligtvis innebär det att du häller oljan från förpackningen i en stor kastrull och värmer den på medelvärme.
Tillsätt popcornkärnorna från förpackningen och täck kastrullen med ett lock. Skaka kastrullen försiktigt då och då tills poppandet avtar.
När popcornen är klara, häll dem i en stor skål och sätt dem åt sidan.

Gör sockersirapen:

I en liten kastrull, blanda socker och vatten och värm på medelvärme. Rör om tills sockret är helt löst.
Tillsätt röd karamellfärg tills du uppnår önskad färg. Låt blandningen koka i några minuter tills den blir lite tjockare och bubblig.

Blanda ihop:

Häll den varma sockersirapen över de färdigpoppade popcornen. Använd en stor slev eller slickepott och rör om snabbt så att alla popcorn täcks med den rödfärgade sirapen.
Arbeta snabbt, eftersom sirapen stelnar när den svalnar.

Låt stelna:

Sprid ut de rödfärgade popcornen på en bakplåt täckt med bakplåtspapper och låt dem svalna och stelna i cirka 10-15 minuter. Nu är dina rödfärgade Great Northern popcorn klara att serveras!