Din kundvagn är tom

Projektordagarna 7-9 november!

bild till Projektordagarna 7-9 november!

Välkommen till årets projektordagar hos Hembiobutiken!

Äntligen är det dags att dyka in i projektorvärlden igen, och vi kan med säkerhet säga att det har hänt en hel del! Portabla och smarta projektorer har tagit marknaden med storm och blivit mångas favorit för både hemunderhållning och äventyr utomhus. Dessutom har giganter som Sony och Epson släppt nya flaggskeppsmodeller, som du självklart kan uppleva i våra butiker.

BenQ och XGIMI är en av de huvudaktörer som tagit portabla projektorer till en ny nivå. Med sina smarta lösningar för gaming, camping och filmkvällar skapar de en mångsidig upplevelse som passar alla. Och glöm inte att BenQ också är på banan med en rad spännande nyheter som är värda att utforska.

Under projektordagarna på Hembiobutiken får du chansen att testa de senaste modellerna och hitta den perfekta projektorn för just dina behov. Dessutom kan du göra fantastiska fynd när vi drar igång vår årliga kampanj på projektorer, dukar och tillbehör.

TÄVLA OCH VINN UNDER VÅR LIVESÄNDNING!

Nu har du chansen att vinna den smarta och portabla GV50 från BenQ till ett värde av 8.990:-. Delta i vår livesändning och svara på vår kommande Quiz i sändningen genom att skicka dina svar i kommentarsfältet så är du med i tävlingen.

Torsdag 7 november

Vi startar årets Projektordagar med en efterlängtad livesändning tillsammans med Victor och Emil, där vi diskuterar smarta och portabla projektorer. Vi visar upp de mest populära modellerna på marknaden och går igenom olika användningsområden samt vad du bör tänka på när du ska investera i en smart projektor.
Självklart har du möjlighet att ställa frågor direkt till oss under sändningen!

Fredag 8 november

Under hela fredagen finns vi på plats i våra butiker och visar de senaste projektorerna från Sony och Epson i våra biosalonger. Det är en fantastisk möjlighet att gå igenom produkterna, låta dig inspireras och få svar på alla dina frågor.


Lördag 9 november

Båda våra butiker har öppet mellan kl. 11-15. Om du inte har haft möjlighet att besöka oss tidigare, är detta ett perfekt tillfälle att låta dig inspireras och besöka våra projektorer.

Söndag 10 november

Idag håller butikerna stängt för att vi ska kunna ladda upp inför den kommande veckan. Men oroa dig inte! Du kan fortfarande fynda på vår hemsida, där vi erbjuder fantastiska rabatter på en mängd produkter som förhöjer din upplevelse.

Har du frågor om vardagsrumsbio eller biorum?

Passa på att gå igenom dina planer med någon av våra hembioexperter. Allt från baffelväggar, placering av högtalare, akustik, val av försteg eller slutsteg och mycket mer - bättre kan det inte bli! Ett fantastiskt tillfälle att vässa sina kunskaper inom hembiovärlden.
I Stockholmsbutiken kan du uppleva den mest omtalade och påkostade biogrottan. Vår kunniga personal hjälper dig planera ditt efterlängtade biorum.

Black Friday prismatchning.
Skulle vi sänka priset på en produkt under Black Friday som du har köpt från oss under Projektordagarna prismatchar vi det självklart!