Din kundvagn är tom

 

Köp demohögtalarna i vårt biorum till superpris!

bild till Köp demohögtalarna i vårt biorum till superpris!

Vi byter med jämna rum ut produkterna i våra biorum för att bereda plats för andra produkter. Nu är det dags igen. Du har en möjlighet att köpa loss ett riktigt highend-biosystem till riktigt bra pris. Vi säljer i första hand paketet komplett. Maila oss gärna om ni har frågor om systemet. Läs mer nedan.

JBL Synthesis en referenstillverkare av högtalare


JBL Synthesis är en premium ljudserie från JBL, särskilt känd för sina högpresterande ljudsystem designade för hemmabio och avancerade lyssningsmiljöer. Serien kombinerar kraftfulla högtalare, förstärkare och processorer med avancerad ljudkalibreringsteknik för att skapa en uppslukande ljudupplevelse. JBL Synthesis är utvecklad med samma teknik och expertis som JBL professionella ljudsystem. Nu säljer vi vår uppsättning i Frölundabutiken till ett kraftigt subventionerat paketpris. Allt är i toppskick och fronthögtalarna har förvarats bakom duken hela tiden. Övriga högtalare har haft frontskydd på.

Så här diskret anläggning har vi i vardagsrumsbiografen i Frölundabutiken. Högtalarna är inbyggda bakom den akustiskt transparanta 120-tums bioduken och dubbla 10 tums subwoofers sitter bakom träpanelen på var sida om duken helt dolda.

Diskret och brutalt kraftfullt biosystem i snygg miljö!

Systemet består av denna setup:
3 st SCL-6 Fronthögtalare
2 st SCL-7 Surroundhögtalare
4 st SCL-8 Atmoshögtalare
2 st SSW-4 Passiva subwoofers

Länk till produkterna finns nedan. Nypriset för dessa ligger på 203.770:-. Vi erbjuder denna underbara setup inspelad och klar för 159.000:-. Då blir du ägare till referensbioutrustning till ditt dedikerade biorum eller varför inte ditt moderna vardagsrum.

Vid intresse maila [email protected] eller ring oss på 031-456 000.