Din kundvagn är tom

SVS SB17 och PB17-Ultra REvolution lanserade

bild till SVS SB17 och PB17-Ultra REvolution lanserade

SVS har under många år gjort sig kända för att göra högpresterande subwoofers som tillfredsställer både hembioentusiastens- och stereoälskarens krav på kraft, kontroll, linjäritet och användarvänlighet. Detta är något som även kritikerna är eniga med då SVS formligen överösts med utmärkelser och priser genom åren. Nu är det dags för en R|Evolution i subwoofervärlden med lanseringen av SVS största, smartaste och kraftfullaste subwoofers någonsin, nämligen SB17-Ultra R|Evolution och PB17-Ultra R|Evolution!

17-Ultra R|Evolution - Större - Smartare - Kraftfullare

De nya SB17- och PB17-Ultra R|Evolution ersätter SVS trotjänare SB16-Ultra och PB16-Ultra och det är inga små förändringar vi ser. Många tillverkare pratar om en evolution när de lanserar en ny produkt, här pratar vi snarare om en REvolution. SVS har använt sin mångåriga expertis för att ta fram de nya basarna från grunden, där nästan allt är nyutvecklat, för att skapa basar som levererar avgrundsdjup bas med ordentlig fysisk närvaro, musikalitet, ofelbar precision och exakt kontroll.

SVS is a restless company. We are never satisfied with making modest improvements just for the sake of launching a new product,” said Gary Yacoubian, SVS President. “That restlessness is what fueled the top to bottom advancements of our flagship 17-Ultra R|Evolution subwoofers. Literally every part of the ecosystem was reimagined to achieve an unprecedented level of low frequency performance and world class user experience. They truly represent a quantum leap forward in subwoofer design and I could not be prouder of what our team accomplished.

Större - nyutvecklat långslagigt 17-tums element

SB17- och PB17-Ultra R|Evolution är ungefär lika stora som sina föregångare, det som vuxit är själva elementet. Utvecklingen av elementet började från grunden för att skapa det största och mest kraftfulla elementet som någonsin använts i en SVS-subwoofer. För att säkerställa en stabil överföring av elektromagnetisk ström från dual-mono förstärkaren till den 25 kilo tunga toroidformade ferritmagnetmotorn, utvecklade SVS den första åtta-tums dubbla talspolen. Detta möjliggör en kraftfull prestanda och ger exakt kontroll över det 17 tum stora elementet. Den kopparbelagda aluminiumtråden i talspolen förenar de bästa egenskaperna från båda materialen och säkerställer idealisk termisk kapacitet och magnetfältstyrka i motorn.

Det nyutvecklade 17-tums elementet, utformat för hög slaglängd (48.9 mm Xmax, 81.78 mm Xmech), inkluderar en glasfiberkompositkon, en långslagig SBR kantgummiupphängning och en toroidformad ferrit-elektromotor. Tillsammans kan de generera mycket höga ljudtrycksnivåer, långt under hörselgränsen, samtidigt som de erbjuder precis frekvensrespons och akustisk linjäritet.



Smartare - kraftfullare DSP, automatisk kalibrering och appstyrning

SVS har introducerat flera smarta innovationer för att SB17- och PB17-Ultra R|Evolution alltid skall prestera på topp, oavsett om du spelar musik eller kör värsta actionrullen i hemmabion.

295MHz/56bit Digital Signal Processor från Analog Devices

SVS har använt kraftfulla signalprocessorer i flera år för att maximera prestandan på sina basar, och till SB17- och PB17-Ultra REvolution har SVS valt den kraftfullaste processorn som någonsin använts i en subwoofer. 295MHz/56bits DSPn från Analog Devices är hela fem gånger så kraftfull som den tidigare generationen och övervakar alla förstärkarens funktioner för att stabilisera AC-spänningstillförseln och hanterar samtidigt ett flerpunktsystem för termisk- och strömövervakning, vilket optimerar prestanda och effektivitet. Dessutom levererar den avancerade digitala ljudbearbetningen och DAC (Digital-till-Analog-omvandlare), med ett signal-till-brusförhållande på 120 dB större headroom, minskat brus och exceptionellt ren ljudkvalitet.

Automatisk kalibrering med mikrofon*

En ny funktion hos 17-Ultra R|Evolution basarna är den användarvänliga Auto EQ Room Correction. Med hjälp av SVS-appen och den inbyggda mikrofonen på användarens smartphone (iOS) justerar denna funktion equalizer-filter, utnyttjar rummets akustiska egenskaper och optimerar frekvensresponsen vid de viktigaste lyssningspositionerna för bästa ljudupplevelse. Processen är enkel och kräver bara några få steg, men kan ha en avsevärd effekt på ljudkvaliteten.
*Automatisk rumsanpassning kommer snart att göras tillgänglig via en uppdatering av appen och firmware över internet.

SVS Subwoofer Control App - smidig styrning via app

Justeringen av 17-Ultra R|Evolution-serien sker via den mest avancerade subwooferappen som finns tillgänglig för smartphones. SVS-appen ger möjligheter att kontrollera volym, lågpassfilter, fas, polaritet, sex parametriska equalizers, rumsgain-kompensation, portinställning (gäller endast PB17-Ultra R|Evolution), strömhanteringsalternativ och mer därtill. Det finns även tre smidiga minnesinställningar som gör det enkelt och snabbt att anpassa systemet efter dina lyssningsbehov.



Kraftfullare - SVS kraftfullaste basar någonsin

Den innovativa dual mono STA-2800D Class-D-förstärkardesignen med MOSFET-utgångssteg står bakom kraften hos de mest kraftfulla och högupplösta SVS-basarna någonsin. Varje förstärkare aktiverar en av de dubbla talspolarna, vilket gör det möjligt att dubbla kraften till motorn samtidigt som den ger exakt kontroll och maximerar outputpotentialen. Med hjälp av åtta 60 Amp 200 Volts MOSFET utgångssteg kan systemet leverera extremt hög ström för referensnivåoutput med optimal effektivitet.

För att hantera den oöverträffade potentialen hos förstärkaren behövde SVS ingenjörer en intern strömförsörjning av hög kvalitet som kunde klara av begränsningarna hos ett vanligt 15-amps hushållsnät. 17-Ultra R|Evolution-basarna har också en lösning för detta. En inbyggd AC-linjekonditionering med effektfaktorjustering stabiliserar den inkommande spänningen, korrigerar vågformsdeformationer och eliminerar störningar från elektromagnetiska och radiokällor. Genom detta säkerställs en kontinuerlig optimering av signalkvaliteten och subwoofrarna förblir opåverkade av spänningsfluktuationer.



SVS förklarar teknologin bakom 17-Ultra R|Evolution basarna





Introduktionserbjudande på 17-Ultra R|Evolution-serien

De fem första kunderna som köper en SVS SB17-Ultra R|Evolution eller PB17-Ultra R|Evolution får SVS fina dämpfötter Soundpath Subwoofer Isolation OCH det trådlösa sändar/mottagarkitet Soundpath Wireless Audio Adapter på köpet helt utan extra kostnad (värde 2.680.- till 2.980.-).

SVS SB17- och PB17-Ultra R|Evolution köper du hos Hembiobutiken